Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Απαγορεύτηκε να μπεί Σωματείο στη ΣΕΠ...



"Κλειστή" βρήκε, το πρωί, η διοίκηση του Σωματείου των εργαζόμενων στην προβλήτα της ΣΕΠ την είσοδο στον χώρο εργασίας... 



"Κλειστή" βρήκε, το πρωί, η διοίκηση του Σωματείου των εργαζόμενων στην προβλήτα της ΣΕΠ την είσοδο στον χώρο εργασίας! Όπως είναι γνωστό το Σωματείο έχει κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας από τις 9 το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενημερωτική Γενική Συνέλευση στον εργασιακό χώρο, ώστε να καθοριστούν οι παραπέρα ενέργειές του για την διεκδίκηση των αιτημάτων τους, με κυρίαρχο αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. 

Όμως, ξεχωριστή σημασία έχει και το αίτημα, που διεκδικούν εδώ και δύο χρόνια, για την σταθερή ύπαρξη ασθενοφόρου στον χώρο δουλειάς ώστε να μην μεταφέρονται τραυματίες σε νοσοκομεία με ΙΧ. 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες φτάνοντας στον εργασιακό χώρο τους οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων δεν μπόρεσαν να μπούν μέσα ώστε να μιλήσουν με τους συναδέλφους καθώς, ουσιαστικά, τους απαγορεύτηκε η είσοδος! 
Έτσι, παρέμειναν έξω από την πύλη εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους προκειμένου να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.
 Στο πλευρό των εργαζόμενων της ΣΕΠ βρίσκονται εκπρόσωποι των εργαζόμενων στον ΟΛΠ εκφράζοντας την συμπαράστασή τους, όπως είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα από τους πρώτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :