Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

ΠΡΩΪΝΑ ΝΤΡΟΓΚΙΑ: Διαφωνεί ο Θοδωρής Δρίτσας με την υπογραφή πώλησης του ΟΛΠ από τον Θοδωρή Δρίτσα

 Κλασική περίπτωση βλάβης


Στο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραγίνει η κατάσταση με τα ινσέψιο, καθότι το τελευταίο που μας έσκασε ήταν από τα πολύ δυνατά: ο Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε στην τηλεόραση του Mega τη διαφωνία του με την πολιτική της μεταβίβασης των μετοχών του ΟΛΠ στην Cosco μέσω ΤΑΙΠΕΔ, μεταβίβαση που υπογράφηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας.
Δηλαδή τον Θοδωρή Δρίτσα.

Deal with it

Deal with it

Πάμε να δούμε ένα-ένα τα εγκεφαλικά που κέρασε ο Υπουργός Ναυτιλίας:

'' Η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα ''.'' Θα ήθελα μια άλλη προοπτική για το λιμάνι, δεν ήταν η προγραμματική μας επιλογή. Ούτε από την Θάτσερ δεν πέτυχε το μοντέλο πώλησης μετοχών ''.

margaret-thatcher-was-freakishly-correct-about-why-the-euro-would-be-such-a-big-disaster

''  Έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών τον Ιούνιο ''.

Λαβράκια βγάλαμε:

 

 '' Δανεικό το λιμάνι στην Cosco με οπσιόν αγοράς τον Ιούνιο''.

'' (Το ΤΑΙΠΕΔ) Λειτουργεί ως κράτος εν κράτει. Είναι παράλληλη εξουσία στην αιρετή εξουσία του ελληνικού λαού. Πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο το κομμάτι της απαράδεκτης λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ ''.

Και όχι αυτό δεν είναι κάποιο παλιό τουήτ του γελαστού παιδιού, του Παππά ή του κατουρλίτσα Κυρίτση, είναι σημερινή δήλωση, 10 Απρίλη 2016.

'' Το ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι ο Πιτσιόρλας, είναι οργανισμός που ελέγχεται πλήρως από δανειστές, τραπεζικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς και λειτουργεί βάσει κανόνων που θέλουμε να αλλάξουμε ''.

ImageHandler (1)

'' Καθημερινά συγκρουόμαστε με τον εαυτό μας για τις κυβερνητικές δεσμεύσεις. Έμεινα ως μέλος της κυβέρνησης για να βελτιώσω τη συμφωνία. Δέχτηκα ακόμη και την προσωπική αυτοακύρωση για να μείνει ανοικτός ο δρόμος για την κυβέρνηση ''.parelasipireas6

Έχει πάψει να ναι αστείο πάντως, παιδιά. Ψαχτείτε με διπολισμό, αποσυνδετικές διαταραχές και τα συναφή.

                                                                                                                                  Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :